Jag har alltid haft ett stort behov av förändring i mitt liv. Ofta har jag hittat drivkraft och energi genom mitt arbete och att alltid sträva framåt och gärna i hög hastighet. Men under senare år har jag märkt att jag i mitt arbete släppt fokus på min egen prestation och istället funnit stor glädje och meningsfullhet i att se och hjälpa andra utvecklas. Denna insikt var en viktig anledning till att jag valde att utbilda mig till coach.

Jag har såklart valt att leva som jag lär och går numera själv till en coach för att få hjälp att reda ut vad jag vill med mitt liv och vad jag ska bli när jag blir stor (man blir ju nämligen aldrig färdig). Något jag kan varmt rekommendera 😊 En av de första uppgifterna som jag fick av min coach var en ganska jobbig övning som handlar om att hitta och förstå sitt eget syfte – sitt varför.

Efter många timmars grävande i mitt förflutna , min omgivning, mitt beteende och mina drivkrafter så stod det klart för mig vad allt handlar om.

Glädje!

Jag är inte ute efter att rädda världen. Jag har inget behov av att hamna i historieböckerna. Jag drivs av att skapa positiv förändring = mer glädje och välbefinnande.

Jag älskar förändring, att driva, leda och styra förändring mot något bättre. Oavsett om det är att skapa en varumärkesplattform, att möblera om hemma eller färga håret så handlar det om att skapa någonting ännu bättre och som ger just ökad glädje. Tänk att man ska behöva gå sådana omvägar för att hitta något så enkelt!

Som coach är min drivkraft att hjälpa mina klienter att skapa den positiva förändring som leder till ökad livs- och arbetsglädje. Det är inte mer komplicerat än så.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *