Denna text var egentligen menad att ligga på caisen.se under rubriken Om mig men den visade sig bli alldeles för lång. Som ett alternativ skapade jag denna blogg för att kunna dela mer personliga och långa texter. Syftet med nedan text är att visa att det alltid finns två sidor av samma mynt. Livet är inte svart eller vitt. Livet består av en mängd färgskalor och en rad små beslut som leder oss dit vi är idag.

Om mig arbetsliv

Jag har en Fil. Kand i Media och Kommunikationsvetenskap och har arbetat i ledande befattningar inom Kommunikation i snart 20 år. Jag har erfarenhet från att arbeta i börsnoterade bolag till mindre privatägda bolag. Idag arbetar jag som Kommunikationschef på ett medelstort företag med närvaro över hela landet. I min roll som Kommunikationschef har jag, förutom marknad och marknadsföring, även arbetat mycket med kultur, värderingar och ledarskap.   

Jag utbildade mig sent. Det är jag glad för idag. Jag har hunnit att testa mängder av olika yrken och roller. Alltifrån tillverkande industri och äldreomsorg till restaurang och försäljning. Förutom den kunskap och kompetens jag tillförskansat mig genom åren har lärt mig allt om prestationsångest, rädsla för att misslyckas och att leva med känslan av att ”när ska de komma på att jag inte kan någonting egentligen”? Jag har lärt mig vad det innebär att prioritera jobbet framför mina barn, min familj, mina vänner och mig själv. Jag älskar att jobba och att driva mig själv till det yttersta men jag har också lärt mig att det har ett pris. Idag kallar jag det erfarenhet.  

Om mig privatliv

Jag är snart 50 år. Jag har idag ett fantastiskt liv. Jag bor i Örebro och är gift med mitt livs kärlek som jag träffade sent. Jag har tre underbara barn + två bonusbarn varav majoriteten är utflugna, jag har fantastiska och nära vänner och världens bästa föräldrar.  

Men jag har också bott och jobbat i olika länder, skilt mig och separerat flera gånger, levt i en relation med psykiskt och fysiskt våld och missbruk, flytt från USA med en 6 månaders baby, varit arbetslös,  ensamstående, utan utbildning, inkomst eller någonstans att bo. Jag har barn med olika pappor, jag har förlorat ett barn. Jag har levt med ångest och oro, låg självkänsla, ätstörningar och mycket, mycket mer som enkelt sammanfattas till ett ord: Livet – med allt vad det innebär.  

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *