Individuell coaching

Privatpersoner

Jag coachar privatpersoner antingen hemma hos mig eller via video. Ett samtal tar ungefär en timme. Det första samtalet är alltid gratis. Då går vi igenom processen och samtalar i syfte att lära känna varandra och säkerställa att du känner förtroenden för mig som coach. Anser vi båda att det känns bra går vi vidare kommer vi överens om upplägg och skriver avtal. Jag har sekretess och all information som du delar är konfidentiell och stannar mellan oss.

Pris

Pris: 900sek/session. I priser ingår 60 min samtal samt förberedelser och dokumentation. En coachprocess kan sägas bestå av fem huvudsakliga steg där varje steg ofta hinner avhandlas under en session. Men processen kan gå snabbare eller ta betydligt längre tid beroende på vad klienten har för behov. Detta diskuterar vi alltid tillsammans.

Bokar du 5 sessioner erbjuder jag paketpris på 4000SEK/5 sessioner.

Företag

Individuell coaching företag 1500SEK/session eller mot offert för större uppdrag.

Grupp och Team coaching

Då mitt nästa steg handlar om att coacha grupper och team är jag intresserad av att komma i kontakt med grupper eller team antingen på företag eller i det privata. Jag har som ambition att påbörja teamcoachutbildningen under våren 2021 och behöver två team att coacha som del av certifieringen. Kontakta mig om intresse finns. Team coaching är kostnadsfritt tills dess att jag är färdigutbildad.

Betalning; Betalning via Swish 123 324 3862 eller faktura.