Min bakgrund

I hela mitt liv har jag strävat framåt. Alltid i hög hastighet och mot mål jag inte riktigt haft koll på. I min iver att alltid vara i rörelse har jag missat mycket viktigt och gjort många misstag. Men detta har samtidigt lärt mig mycket – om mig själv, om livet, om arbetslivet.

Jag utbildade mig till Coach hösten 2019. Jag tog mig an mina första klienter strax innan jul som del av certifieringen och har därefter fortsatt. Jag har under våren 2020 även certifierat mig till NLP Practitioner för att bli ännu bättre på att hjälpa dig att se det som du inte ser hos dig själv och som ibland kan hindra dig.

Jag anser att det tar år av utbildning och träning för att bli en riktigt duktig coach. Jag är i början på denna resa, men jag har samtidigt lång och omfattande erfarenhet från livet – privatlivet såväl som arbetslivet.

Utbildning & Certifieringar

Till skillnad mot många andra coacher har jag inte min kompetensbas som beteendevetare eller samtalsterapeut. Min kompetensbas finns inom näringslivet och i att verka i de roller och befattningar jag haft i kombination med att ha haft ett ”innehållsrikt” privatliv.

Jag har en Fil. Kand i Media och Kommunikationsvetenskap och har arbetat i ledande befattningar inom kommunikation i snart 20 år. Jag har erfarenhet från att arbeta i börsbolag till mindre privatägda bolag. Idag arbetar jag heltid som Kommunikationschef på ett medelstort företag med närvaro över hela landet. I min roll som Kommunikationschef har jag, förutom marknad och marknadsföring, även arbetat mycket med kultur, värderingar och ledarskap.

  • Internationellt Certifierad Coach enligt ICC, Skandinaviska ledarhögskolan, i samarbete med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.
  • Certifierad NLP Practitioner ICNLP-P, Skandinaviska ledarhögskolan
  • Certifierad Mental Trainer Practitioner (pågår)
  • Fil. Kand Media- och Kommunikationsvetenskap, Örebro Universitet
  • + 20 års erfarenhet från arbete med Kommunikation, Kultur och Ledarskap