Egentligen är det lite märkligt. Att jag som arbetat med marknadsföring och digital kommunikation i hela mitt vuxna liv och som kan allt om hur man driver trafik, skapar leads och automatiserar sin marknadsföring, nu när det är skarpt läge väljer att ytterst lågmält introducera Caisen Coach till en utvald skala.

Jag har såklart alltid drömt om hur jag skulle använda mig av all min erfarenhet från varumärkesutveckling, kommunikation, marketing automation och SEO när det var dags för mig att starta eget. Men jag har väl aldrig känt mig så handlingsförlamad som nu när det plötsligt gällde mig själv och mitt eget företagande. Anledningen är enkel. Jag känner starkt att min kommunikation måste vara lika enkel och genuin som en coachrelation.

Men några saker måste trots allt finnas. Så jag tog hjälp. Tack till dig kollega och vän för logotypen, tack till dig vän och fd coachklient för hjälp med texter och synpunkter, tack till dig min man för bolagsregistrering och att du delar Caisen med mig och tack till dig min dotter för denna hemsida. Ni är grymma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *